Colli Transport Solution, betrouwbaar professioneel transport

tegen transparante tarieven

 

Een karrenvracht kwaliteit

 

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een betrouwbare distributie- en transportpartner voor uw materialen? Of zoekt u als particulier een professioneel bedrijf om uw nieuwe meubel thuis te leveren? Neem dan contact op met Colli Transport Solution, uw vervoerspartner met standplaatsen in Deerlijk, Waregem, Roeselare en Oudenaarde.

 

 

Onze meertalige, opgeleide professionals brengen úw producten en leveringen veilig en snel ter plaatse in heel Vlaanderen. Hebt u als particulier iets te vervoeren? Vergeet dan die dure huurbusjes en -bestelwagens! Wij leveren uw producten, meubelen of pakketten aan huis tegen scherpe prijzen.


 

 

 

Transparante prijzen, betrouwbare service

 

Onze compleet uitgeruste camionettes brengen al uw kleine en grote pakketten snel en flexibel ter plaatse. We stippelen de route uit die het best bij uw vraag past en ontwikkelen zo een optimale service op maat.

 

We vervoeren alle materialen met een lengte tot 6 meter – ook in expressvervoer! Van paletten en profielen tot machines en transportbanden; al uw producten zijn bij ons in veilige handen. Bovendien werken we tegen transparante en concurrentiële tarieven.

 

Contacteer ons vandaag nog voor:


 

 

 

Vraag snel uw gratis offerte aan bij Colli Transport Solution!

 

Colli Transport Solution